إقتباس(سنووايت @ Jul 17 2008, 02:00 AM)

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته
ايه النووووووور ده كله ام سوسو حبيبتى هنا يا مرحبا يا مرحبا ...
بجد انا مش شايفة غلطة شكل الكبيبة تحفهههه والاصناف اللى جنبها ورق عنب
ولا ارز بالخلطة يفتحوا النفس بصحيح
بما انى عمرى ما عملت الكبيبة هاستنى الاخوات الغاليين يقولوا لنا
بس ممكن يكون كمية البرغل زيادة
على العموم انا فى الانتظار جنب ام اسماعيل حبيبتى
منوووووووووووورة ياسكر ة ويسلملي كلامك العسل يارب انت وام سمعة وكل حبيباتي بالواحة
البرغل لما يتنقع وياخد وقته بيمسك الكبة يااحلى سنووايت
فكرلينا ياقمر في الاسباب التانية وعشان اساعدكم هيا عاوزة حذر في المكونات والتسوية و.....
يلى كملوا غشتتكم ياقمرات شوية
إقتباس(muslema @ Jul 17 2008, 11:47 AM)

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته,,
اللــــــــــــــــــــــــــــــه عليكي يا أم ياسمينا على الأطباق الجميلة ..
الفكرة جميلة جدااااا ... و أظن ان كل البنات عارفين الكبة كويس جداااا..
اختيار موفق حبيبتي .. ألف لشكر لك و لرملة الحلوة ....
ان شاء الله تجدون تفاعلا لا بأس به من بنات الواحة الشطورات , و المطنشـــات ...
شـــكرا حبيبتي , و في انتظار الأجوبة , و الاجابات....
ربنا يخليكي يااحلى مسلمة كلامك عسل والله ونورتي الموضوع وازدان بالتوقيع
وبنور وجودك المميز ان شاء الله البنات حيكونوا معانا دول حبايبي من الواحة ان شاء الله مش حيخذلونا
إقتباس(كـــون @ Jul 17 2008, 12:32 PM)

::
ياسلااام ع الأكل لما يبقى بالشكل الجميل ده
ماشاء الله عليك أم ياسمينا أطباقك رائعة وعملت عمايلها فينا
تسلم الأيادي حبوبتي
شوفي بقى ياأم ياسمينا أنا مخاصمة الكبة ومش بكلمها خالص
عملت لي مقلب في يوم كان عندنا ضيوف وفكت في الزيت
فكرت وفكرت وفكرت ياترى هي ليه عملت معاي كدا
بس موصلتش لحاجه
ناس قالوا لي يمكن مش هي الغلطانه ممكن يكون
الزيت سخن زياده وهي ماتحملتش
اتمنى اعرف الغلط فين
تسلمي ام ياسمينا ويسلموا كل الحبايب اللي فوق

واللي تحت كمان

حضورك رائع ياكون وكلامك سكر ومنورة الواحة ولازم نصالحك مع الكبة وتبقوا حبايب لانها حبيبة الكل انت ذكرت سبب وعامل مهم هو التسوية السليمة صح في البداية لازم الزيت يكون ساخن ثم يهدأ بدرجة أقل يعني متوسط عشان التسوية السليمة ادي اول سبب لكن لسه اسباب تانية
إقتباس(بوح الأنين @ Jul 17 2008, 12:50 PM)

لاااا لااا مايصحش الإحراج ده كله ...

ومازلنا نعـــــــــاني فنظطر على اللي بالسوق مع انه مش كسل بس حرام التعب والنتيجة تبقى الخسارة ومهلكة
أكييييييد العوامل كثيييييرة .. وأسباب الغلط الرئيسية حذكرها أصلي ماأعرف غيرها
"\ الزيت .. سخن أو بارد!
"\ يكون في البراد من وقت !
"\ نقص أو زيادة في الكمية !
"\ وتكوني مستعجلة عشآن أبو الشباب والبيبي كمآن بيعيطو
وآيه كمــــــــان يآبت يابوحه .. خلاص خلصت الحتوته .. عارفة ماجبت حآجه جديده بس يمكن نفكر ويطلع معانا شيء جديد
بس أشتهيت أكل كبيبة الله يسامحكن
وفي الختآم أحلى سلام .. مني للحبايب ,,, اللي زاروني هونيك شكري لك ..
وكمان لأم ياسمينا القمـــــــــــر واااحشتينا ياقمر بلاش مطبخ! وقدامي للعذب إشتقناك هناك.. ولعذوبة حرفك..
وسلامـــــــــــــو للحبايب الكل
"\
\
بوح ياسكرة والله انت شاطرة وطلعتي اروبة مطبخ بس مخبية
وشكلي حمسك فيك في المطبخ قبل مانروح سوا للعذب عشان تطلعي كل مواهبك ياقمر
انت حددتي فعلا اهم الاباب بس محتاجة تفاصيل خليك معانا عشان هيا التفاصيل دي السر
والكبة متنفعش على عجل لازم بهدووووء وعلى روووواااااق جداعشان كدا بنعملها كل فين وفين
إقتباس(كريمة @ Jul 17 2008, 01:04 PM)

مشتاقين لك يا قمورة
صراحة لا اعرف الغلط فين لاني عمري ما عملتها
لكن الي في صورة باين عليها روعة ولذيذة جدااااااااااااااااااا
اتمنى اعملها ان شاء الله
وياريت تعطونا المقادير بالتفصيل الممل
وما تفشل معي الطبخة
حبيبة قلبي كريمة مليون مرحبا بالغاليين والله
اللي في الصورة كانت حلوة ومضبوطة بس احنا بنفترض انها فكت
وان شاء الله انزل طريقتها بالتفصيل الممل لانها سهلة لو راعينا كل الملاحظات وطبق محبوب وخفيف
تسلمي ياقمر على طلتك الرقيقة
إقتباس(براءة @ Jul 17 2008, 01:07 PM)

فكرة رائعة يامسلمة وبجد مفيييدة
تسلم ايديك ربنا يخليك لنا
حبيبتي احيانا يكون الزيت مش حار اوي بما فيه الكفايه فيتفتت
واحيانا يكون من التقليب الكثير
مافيش حاجة محددة
وبوركتي يااحلى مسلمة
بوركت يابراءة الغالية الحبيبة وبارك لنا المولى في الغالية مسلمة وفي صحبتنا الطيبة جميعا وفعلا هيا لازم لاتقلب الا بعد ان تتماسك دا سبب مضبوط وتشكري ياقمر على مشاركتك الحلوة
إقتباس(*أنيـ^ـ الأنين ـ^ـن* @ Jul 17 2008, 01:08 PM)

؛‘
‘×
أم ياسمينا هنا
ياألف نهار أبيض/ وياأهلا وسهلا ومررررحبا
بس ليه كده لازم التوريطه؟؟
اممممممممممممممممممممممم
تآآآيب
وبما إني ست بيت خايبة ههههههههههه مش حجاوب حسأل
سؤال انتي بتسلقي الكبه في المية قبل ماتقليها؟؟؟
بتحطي ملعقة كاسترد لما الزيت يبقى سخن؟؟
؛‘
‘؛
ماليش دعوة عايزة ورق عنب
ليه التعذيب بس
تسلم ايديكِ ياأحلى أم ياسمينا
:
مسلمة يلا هاتي حته من ورق العنب

انتي السبب
؛‘
هههههههههه ياحبيبيتي يانين والله انك حبوبة وليكي معزة خاصة ياقمر في القلب
ولو بايدي اوصلك كل الاطباق لحد عندك لانك غالية وعزيزة ولذيذة بما انك بواحة المطبخ
والكبة دي مقلية على طول ياحبيبتي بعد تشكيلها مش بنسلقها ابدا