هذه الوصفه اخدتها من زميله من منتدى آخر
بس روعههههه كثير
وانا استبدلت الثوم بالبازيلاء
هاتى البصلة الكبيرة قطعيها ترنشات وادعكيها بالملح والفلفل وفصيين توم
هاتى البطاطس بعد ما قطعتيها شرائح ورصيها فى الصنية وعليها قطعى شرائح من الطماطم
والفلفل الرومى الاخضر مع ملعقتين صلصة وضعي ماء عليها تغطي البطاطا و لا تنسى ان تضعى ملعقة زبدة
هاتى الفراخ وهى مقطعة ورصيها على الوجة و دخليها الفرن الى ات تستوى الصنية ويحمر الوجة
وبذلك تكون البطاطس اسفل الفراخ واتشربت كويس من مرقة الفراخ
وبالهنا والعافية