المقادير
2كوب من السميد
علبة قشطة 100 جرام
كوب من السكر
نص كوب حليب
نصف كوب من جوز الهند
فانيللا
ربع كوب من عصير البرتقال
كوب من الكاسترد
نصف كوب زيت وملعقة زبد
تخلط كل المقادير مع بعضها تضعي نصف المزيج في صينية مدهونة بالزبدة ثم طبقة كاسترد
(تدوبي معلقتين كبار كاسترد في كوب حليب بارد ثم تضيفيها لكوب ساخن وتقلبي حتى الحصول على قوام متماسك
وتطفي النار وتسيبيها تبرد) تحطي الكاسترد وتساويه بدقة وبعدين تحطي طبقة البسبوسة التانية
وترش القليل من اللوز او البندق المجروش
وتترك لمدة نصف ساعة قبل دخول فرن متوسط الحرارة وتسقى وهي ساخنة بالشراب المنكه بمبشور البرتقال ويكون ساخن
ملاحظة الحليب والعصير يضاف بالتدريج لان خليط البسبوسة لايجب ان يكون سائل بل متماسك ومرمل شوية
ياريت الوصفة دي تتاكل مع بسكويت يابنات عشان اعرف ادخل بيها المسابقة واعدي الشروط وألف صحة وهنا عاوزة تشجيع بليز ...........
[b]