منتديات واحة المرأة: كوسا باللبن بالصور ..........مميز \ المشرفه - منتديات واحة المرأة

ذهاب للمحتوى

صفحة 1 من 1
  • لا يمكنك بدء موضوع جديد
  • لا يمكنك الرد على هذا الموضوع

كوسا باللبن بالصور ..........مميز \ المشرفه لذيذههههه

#1 غير متواجد   soso22 

  • عضوية الامتياز - جوهرة الواحة
  • المجموعة: العضوية الماسية الخاصة
  • المشاركات: 10,522
  • الإنضمام: 16-October 06

  تاريخ المشاركة 29 January 2007 - 07:54 PM

كوسا باللبن روعههههههه






المقادير

كوسا

حشوة الرز وهي عباره عن ارز ولحمه مفرومه وملح وفلفل اسمر وقرفه مطحون وسمنه

خلط المقادير مع بعض وتكون الحشوه جاهزه

يسلق الكوسا اولا في ماء حتى يستوي قشره قليلا

نجهز اللبن نضع مع ملعقة نشاء ويحرك على باستمرار حتى يغلي

ونضيف عليه بعد الغليان ملح وماء مغليه حسب الكميه التي ترغبيها وتتركيه على النار يغلي بمدة عشرة دقائق حتى يعقد
ونصفي الكوسا من الماء ونضعه الكوسا في اللبن ونتركه يغلي لان يستوي تقريبا ربع ساعه

وبالاخير نحمص ثومه ونضع عليه نعنع ناشف قليلا
ونضعه على اللبن

ويسكب في وعاء التقديم

والف صحه وهناء

الوصفه كثير بسيطه سهله وكثيييييير طيبه


ان شاء الله تعجبكم واتركم مع الصور



















0

#2 غير متواجد   أميرة الورد 

  • عضوية الامتياز - لؤلؤة الواحة
  • المجموعة: العضوية الماسية الخاصة
  • المشاركات: 4,289
  • الإنضمام: --

تاريخ المشاركة 29 January 2007 - 08:27 PM

الله عليكي ياسوسو انا سمعت عنها قبل كده ان شاء الله اطبقها يسلمو الادين ياعسل

وبحثت عن سر السعادة جاهدا ^^ فوجدت هذا السر في تـــقــواك

فليرض عني الناس أو فليسخطو ^^ أنا لم أعد أسعى لغير رضـــــــاك

ادعوك ياربي لتغفر حوبتي ^^ وتعينني وتمدني بـــهدااك
شكرا لكل من سقطو من عيني بلا رجوع،،فقد اتاحو لي بسقوطهم رؤية الحياة بشكل اوضــح...


زوجي الحبيب:أستودعك الله الذي لن تضيع ودائعه..أفتقدك جدا!!ويمضي العمر بي وبزاد حبك اكمل درب بدأناه سويا..قد اغلقت بوابات القلب يااغلى الرجال ومضيت افاخر الدنيا بك...في الجنة الملتقى باذن الله
رحمك الله يامن كانت عيناه من غير حديث تفهمني
0

#3 غير متواجد   om-ismail 

  • مساعدة المشرفة العامة لشئون الأقسام
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • عرض المدونة
  • عرض معرض الصور
  • المجموعة: الإشراف المساند
  • المشاركات: 40,302
  • الإنضمام: --

تاريخ المشاركة 29 January 2007 - 08:45 PM

سوسو فهيمينى يا بنتى

يعنى نص سوا فى الماء و بتكملى النضج كله فى الللبن بالنشا >مش كده

طيب و اتحمير انا دائما احمر الكوسه المحشيه فى السمن

دى بتتحمر ؟ و ما فيش ثوم مع اللبن و النعناع ؟


صورة




يا ربـــــــــــــــــــــــــــــــــ

من أراد بهذه البلدة سوءاً

فافضحه ..

وشرده ..

واجعل كيده في نحره ..

ودمره..
................. ...... ...............

ومن أراد بها خيراً
فوفقه

وأعنه

واجمع القلوب له

يا أكرم الأكرمين

..............................................


إن أهل الجنة إذا دخلوا الجنة ، ولم يجدوا أصحابهم الذين كانوا معهم على خير في الدنيا ،

فإنهم يسألون عنهم رب العزة ويقولون :

" يارب لنا إخوان كانوا يصلون معنا و يصومون معنا لم نرهم" .

فيقول الله جل و علا : اذهبوا للنار وأخرجوا من كان في قلبه مثقال ذرة من إيمان .

وقال الحسن البصري - رحمه الله -: [استكثروا من الأصدقاء المؤمنين ، فإن لهم شفاعة يوم القيامة ] .

وأنا أسألكم إن لم تجدوني بينكم في الجنه، فاسألوا عني ،

لعلي ذكرتكم بالله ولو لمرة واحدة .-


اللهم نسألك رفقة خيرٍ تعيننا على طاعتك
0

#4 غير متواجد   soso22 

  • عضوية الامتياز - جوهرة الواحة
  • المجموعة: العضوية الماسية الخاصة
  • المشاركات: 10,522
  • الإنضمام: 16-October 06

تاريخ المشاركة 29 January 2007 - 09:22 PM

إقتباس(أميرة الورد @ Jan 29 2007, 09:57 PM) عرض المشاركة
الله عليكي ياسوسو انا سمعت عنها قبل كده ان شاء الله اطبقها يسلمو الادين ياعسل




الف صحه على قلبك يارب

وان شاء الله تعجبك

بانتظار التطبيق يا عسل



إقتباس(om-ismail @ Jan 29 2007, 10:15 PM) عرض المشاركة
سوسو فهيمينى يا بنتى

يعنى نص سوا فى الماء و بتكملى النضج كله فى الللبن بالنشا >مش كده

طيب و اتحمير انا دائما احمر الكوسه المحشيه فى السمن

دى بتتحمر ؟ و ما فيش ثوم مع اللبن و النعناع ؟





حقك عليه انا نسيت اذكر الثومه

طبا بتقلي الثومه وبعدين النعنع معاها وبتحطيه بالاخير على الاكل بتعطي طعم ورعه

بالنسبه للكوا انا بسلقه ننصف سلقه ليه عشان بطبخو ثاني مع اللبن ياقمر

وما بحمر الكوسا ده مش مخشي يا عسل

واي استفسار انا جاهزه يا سكره


0

#5 غير متواجد   soso22 

  • عضوية الامتياز - جوهرة الواحة
  • المجموعة: العضوية الماسية الخاصة
  • المشاركات: 10,522
  • الإنضمام: 16-October 06

تاريخ المشاركة 29 January 2007 - 10:33 PM



0

#6 غير متواجد   أميرة الورد 

  • عضوية الامتياز - لؤلؤة الواحة
  • المجموعة: العضوية الماسية الخاصة
  • المشاركات: 4,289
  • الإنضمام: --

تاريخ المشاركة 29 January 2007 - 10:52 PM

blink.gif blink.gif blink.gif
انا كده اتلخبطت!!
ازاش مش محشي؟؟مش الكوسة بتكون محشيه؟؟
ولاقصدك يعني انه مش محشي عادي؟؟


وبحثت عن سر السعادة جاهدا ^^ فوجدت هذا السر في تـــقــواك

فليرض عني الناس أو فليسخطو ^^ أنا لم أعد أسعى لغير رضـــــــاك

ادعوك ياربي لتغفر حوبتي ^^ وتعينني وتمدني بـــهدااك
شكرا لكل من سقطو من عيني بلا رجوع،،فقد اتاحو لي بسقوطهم رؤية الحياة بشكل اوضــح...


زوجي الحبيب:أستودعك الله الذي لن تضيع ودائعه..أفتقدك جدا!!ويمضي العمر بي وبزاد حبك اكمل درب بدأناه سويا..قد اغلقت بوابات القلب يااغلى الرجال ومضيت افاخر الدنيا بك...في الجنة الملتقى باذن الله
رحمك الله يامن كانت عيناه من غير حديث تفهمني
0

#7 غير متواجد   soso22 

  • عضوية الامتياز - جوهرة الواحة
  • المجموعة: العضوية الماسية الخاصة
  • المشاركات: 10,522
  • الإنضمام: 16-October 06

تاريخ المشاركة 29 January 2007 - 11:06 PM

إقتباس(أميرة الورد @ Jan 30 2007, 12:22 AM) عرض المشاركة
blink.gif blink.gif blink.gif
انا كده اتلخبطت!!
ازاش مش محشي؟؟مش الكوسة بتكون محشيه؟؟
ولاقصدك يعني انه مش محشي عادي؟؟




يا عمري قصدي مش مخشي

يعني في كوسا بنحشى يه لحه مرومه احنا بنسميه مخشي

عرفتي دلوقتي

وده بدل ما تحطي معه بندوره اا وضعت لبن يا عسل

tongue.gif


0

#8 غير متواجد   الصابره 

  • عضوة متميزة ومتقدمة
  • المجموعة: العضوية الماسية الخاصة
  • المشاركات: 1,904
  • الإنضمام: 12-July 06

تاريخ المشاركة 30 January 2007 - 09:05 AM

تسلم ايديكي يا احلى سوسو --روعه

وعينك ان ابدت اليك معايبا ...فقل يا عيني ان للناس اعين...
اللهم استرني فوق الارض...اللهم ارحمني في بطن الارض ... اللهم اغفر لي يوم العرض
وصلي اللهم على سيدنا محمد عليه افضل الصلاة واتم التسليم.
.اللهم اني استغفرك عدد خلقك وزنة عرشك ومداد كلماتك ورضا نفسك... سبحانك اللهم اني كنت من الظالمين


0

#9 غير متواجد   honey 

  • عضوية الامتياز - جوهرة الواحة
  • المجموعة: العضوية الماسية الخاصة
  • المشاركات: 13,056
  • الإنضمام: --
  • Interests:الانترنت و القراءة و الطبخ.

تاريخ المشاركة 30 January 2007 - 10:27 AM

طيبة كتير يا سوسو
بس أنا باعمل الكوسا باللبن بطريقة مختلفة
أحمر الكوسا في الزيت أو السمن بعد حشوها بلحم و صنوبر
بعدين أطبخ اللبن و أضعهم فيه و أقلي ثوم مع نعناع
و هالطبخة اسمها "أبلمة"
والرز بعمله لوحده جنب الطبخة
تسلم الأيادي يا قمرررر










0

#10 غير متواجد   soso22 

  • عضوية الامتياز - جوهرة الواحة
  • المجموعة: العضوية الماسية الخاصة
  • المشاركات: 10,522
  • الإنضمام: 16-October 06

تاريخ المشاركة 30 January 2007 - 12:52 PM

إقتباس(الصابره @ Jan 30 2007, 10:35 AM) عرض المشاركة
تسلم ايديكي يا احلى سوسو --روعه




تسلمي يارب

شكرا ياقمر

كلك ذووووووق

نورتي





إقتباس(honey @ Jan 30 2007, 11:57 AM) عرض المشاركة
طيبة كتير يا سوسو
بس أنا باعمل الكوسا باللبن بطريقة مختلفة
أحمر الكوسا في الزيت أو السمن بعد حشوها بلحم و صنوبر
بعدين أطبخ اللبن و أضعهم فيه و أقلي ثوم مع نعناع
و هالطبخة اسمها "أبلمة"
والرز بعمله لوحده جنب الطبخة
تسلم الأيادي يا قمرررر



الف صحه على قلبك

فعلا مزبوط كلامك

بس الي بتحكي عنها ده ابلمه يعني مخشي احنا بنسميه

بس ده محشي رز ياعسل

يعني نفس طريقة المحشي بالبندوره بس بلبن

ونورتينااااااااااا


0

#11 غير متواجد   sweetyh 

  • عضوية الامتياز - لؤلؤة الواحة
  • المجموعة: العضوية الدائمة
  • المشاركات: 3,337
  • الإنضمام: 19-January 05
  • Interests:الانترنت الطبخ القراءة و اكتشاف حضارات العالم

تاريخ المشاركة 12 April 2007 - 02:02 PM

اممممممممممممم رووعه يسلموا الايادي حبيبتي
نفسي اجربها شي مرة شكلها لديييييييد
بس ياريت الاقي الوقت sad.gif smile.gif




0

#12 غير متواجد   أم ياسمينا القمر 

  • عضوية الامتياز - لؤلؤة الواحة
  • المجموعة: العضوية الماسية الخاصة
  • المشاركات: 3,921
  • الإنضمام: 22-November 06

تاريخ المشاركة 12 April 2007 - 02:44 PM

تسلم ايديكي ياسوسو روعة
انا بعمل الابلمة اللي بتسميها مخشي زي هني تمام
بطلع رهييييييبة
طريقتك حلوة وسهلة
ان شاء الله اجربها خاصة عجبتني فكرة سلق الكوسة
وشكلها يفتح النفس ياجميلة الف صحة وهنا




[/ url]






حسبي الله الذي لا اله الا هو عليه توكلت وهو رب العرش العظيم
اللهم ياكريم يافاطر السماوات والأرض لا اله الا انت اللهم اغننا بفضلك عمن سواك

عدت وفي القلب أفراح واحزان........





0

#13 غير متواجد   soso22 

  • عضوية الامتياز - جوهرة الواحة
  • المجموعة: العضوية الماسية الخاصة
  • المشاركات: 10,522
  • الإنضمام: 16-October 06

تاريخ المشاركة 12 April 2007 - 02:56 PM

إقتباس(sweetyh @ Apr 12 2007, 02:32 PM) عرض المشاركة
اممممممممممممم رووعه يسلموا الايادي حبيبتي
نفسي اجربها شي مرة شكلها لديييييييد
بس ياريت الاقي الوقت sad.gif smile.gif




الف صحه على قلبك ياقمر

جربيها ما بتاخد وقت بالمره كلهم ربع ساعه ياعسل

وحشتيني فينك بقالك زمان ما نورتي المطبخ

مشغوله في ايه rolleyes.gif



إقتباس(أم ياسمينا القمر @ Apr 12 2007, 03:14 PM) عرض المشاركة
تسلم ايديكي ياسوسو روعة
انا بعمل الابلمة اللي بتسميها مخشي زي هني تمام
بطلع رهييييييبة
طريقتك حلوة وسهلة
ان شاء الله اجربها خاصة عجبتني فكرة سلق الكوسة
وشكلها يفتح النفس ياجميلة الف صحة وهنا






الف صحه على قلبك

احنا بنعمل طريقة هني

كوسا باللحمه مع اللبن بس هادي بنسميها مخشي عندنا

هادي طريقة ثانيه ياقمر

وان شاء الله تجربيها وتعجبك

وعلى فكره مش شرط تسلقيه لانه حماتي بتسلقه انا بحب اضعه مع اللبن على طول

جربي وخبريني tongue.gif


0

#14 غير متواجد   ام ندى2008 

  • عضوة متميزة
  • المجموعة: العضوية الدائمة
  • المشاركات: 933
  • الإنضمام: 20-March 07

تاريخ المشاركة 12 April 2007 - 04:48 PM

تسلمييييييي حبيبتي

شكلها بيفتح النفس
0

#15 غير متواجد   soso22 

  • عضوية الامتياز - جوهرة الواحة
  • المجموعة: العضوية الماسية الخاصة
  • المشاركات: 10,522
  • الإنضمام: 16-October 06

تاريخ المشاركة 12 April 2007 - 06:12 PM

إقتباس(ام ندى2008 @ Apr 12 2007, 05:18 PM) عرض المشاركة
تسلمييييييي حبيبتي

شكلها بيفتح النفس




الف صحه على قلبك

نورتينا ياعسل


0

#16 غير متواجد   صابرينا 

  • عضوة نشطة
  • المجموعة: العضوية الدائمة
  • المشاركات: 294
  • الإنضمام: 05-November 06

تاريخ المشاركة 12 April 2007 - 08:09 PM

طيبة كثير الوصفة

جزاك الله خيرا


0

#17 غير متواجد   زوزو 

  • عضوية الامتياز - جوهرة الواحة
  • المجموعة: العضوية الماسية الخاصة
  • المشاركات: 10,527
  • الإنضمام: --

تاريخ المشاركة 12 April 2007 - 09:01 PM

تسلم الايااادي يا سوسو على الاكلة الطيبة

يعطيك العافية ......
صورة اللهم احفظ لي أولادي الاربعة : أنس - اياس - نبراس - أمير
0

#18 غير متواجد   أبهاوية 

  • عضوة متميزة ومتقدمة
  • المجموعة: العضوية الدائمة
  • المشاركات: 1,919
  • الإنضمام: 12-June 04

تاريخ المشاركة 12 April 2007 - 11:45 PM

رووووووووووووعة

وانت رائعة

زادك الله من فضله..
0

#19 غير متواجد   soso22 

  • عضوية الامتياز - جوهرة الواحة
  • المجموعة: العضوية الماسية الخاصة
  • المشاركات: 10,522
  • الإنضمام: 16-October 06

تاريخ المشاركة 12 April 2007 - 11:59 PM

إقتباس(صابرينا @ Apr 12 2007, 08:39 PM) عرض المشاركة
طيبة كثير الوصفة

جزاك الله خيرا





الف صحه ياقمر نورتي



إقتباس(زوزو @ Apr 12 2007, 09:31 PM) عرض المشاركة
تسلم الايااادي يا سوسو على الاكلة الطيبة

يعطيك العافية ......




الله يسلمك ويعافيك يارب شكراااا كثيرررررر



إقتباس(أبهاوية @ Apr 13 2007, 12:15 AM) عرض المشاركة
رووووووووووووعة

وانت رائعة

زادك الله من فضله..




الله يبارك فيك شكرا يا ابهاويه كلك ذوق ياقمر


0

#20 غير متواجد   بلسم القلوب 

  • عضوية الامتياز - جوهرة الواحة
  • عرض معرض الصور
  • المجموعة: العضوية الماسية الخاصة
  • المشاركات: 16,556
  • الإنضمام: 09-July 04

تاريخ المشاركة 14 April 2007 - 12:32 AM

ياسلام على شيخ المحشي
تسلم ايديكي روووووووووووعة

مدونتى الدر المكنون
صورة
اضغطى على التصميم وشاركينا فى المتجر
صورة


صورة
0

#21 غير متواجد   soso22 

  • عضوية الامتياز - جوهرة الواحة
  • المجموعة: العضوية الماسية الخاصة
  • المشاركات: 10,522
  • الإنضمام: 16-October 06

تاريخ المشاركة 14 April 2007 - 12:39 AM

إقتباس(بلسم القلوب @ Apr 14 2007, 01:02 AM) عرض المشاركة
ياسلام على شيخ المحشي
تسلم ايديكي روووووووووووعة




الف صحه على قلبك يارب

شكرا كثير


0

شارك هذا الموضوع


صفحة 1 من 1
  • لا يمكنك بدء موضوع جديد
  • لا يمكنك الرد على هذا الموضوع