طبق ارز مبهر بالدجاج
تعالو شوفو غداءنا اليوم كثيييير بسيط..مميز \ المشرفه
#1
تاريخ المشاركة 23 January 2007 - 09:46 PM
طبق ارز مبهر بالدجاج
#2
تاريخ المشاركة 23 January 2007 - 10:34 PM
الله اكبرررررررررررررر
ايه الجمال ده
غذاء راااااااائع هنيأ مريأ يا سوسو الجميله
ست بيت و عنجد متميزه
تسلم اديك يا قمر
بس ممكن تقوليلى ايه موضوع الفول ده لانه مش واضح بالنسبه لى
فول اخضر مش كده و بتطبخيه فى اللبن و النشا ؟
يا ربـــــــــــــــــــــــــــــــــ
من أراد بهذه البلدة سوءاً
فافضحه ..
وشرده ..
واجعل كيده في نحره ..
ودمره..
................. ...... ...............
ومن أراد بها خيراً
فوفقه
وأعنه
واجمع القلوب له
يا أكرم الأكرمين
..............................................
إن أهل الجنة إذا دخلوا الجنة ، ولم يجدوا أصحابهم الذين كانوا معهم على خير في الدنيا ،
فإنهم يسألون عنهم رب العزة ويقولون :
" يارب لنا إخوان كانوا يصلون معنا و يصومون معنا لم نرهم" .
فيقول الله جل و علا : اذهبوا للنار وأخرجوا من كان في قلبه مثقال ذرة من إيمان .
وقال الحسن البصري - رحمه الله -: [استكثروا من الأصدقاء المؤمنين ، فإن لهم شفاعة يوم القيامة ] .
وأنا أسألكم إن لم تجدوني بينكم في الجنه، فاسألوا عني ،
لعلي ذكرتكم بالله ولو لمرة واحدة .-
اللهم نسألك رفقة خيرٍ تعيننا على طاعتك
#3
تاريخ المشاركة 23 January 2007 - 11:05 PM
الله اكبرررررررررررررر
ايه الجمال ده
غذاء راااااااائع هنيأ مريأ يا سوسو الجميله
ست بيت و عنجد متميزه
تسلم اديك يا قمر
بس ممكن تقوليلى ايه موضوع الفول ده لانه مش واضح بالنسبه لى
فول اخضر مش كده و بتطبخيه فى اللبن و النشا ؟
تسلمي يا قمر
ده كله من ذوقك
بالنسبه للفول بتعمليه مثل الفاصوليا الخضراء تماما
يعني بتغسليه وتقطعيه وبعدين بتذبليه بالزيت شويه
وبس وهادي كل الحكايه
اما اللبن بعمله عادي مثل ما ذكرت وبعدين بتحطي الفول عليه
جربيه جد كثيييييير طيب
#4
تاريخ المشاركة 23 January 2007 - 11:18 PM
واضح الصور رووووووووووووعه
والموضوع جديد تمام عليا بالنسبه للفول
تسلم الايادى حبيبتى
لى عوده ان شاء الله
#5
تاريخ المشاركة 23 January 2007 - 11:30 PM
واضح الصور رووووووووووووعه
والموضوع جديد تمام عليا بالنسبه للفول
تسلم الايادى حبيبتى
لى عوده ان شاء الله
#6
تاريخ المشاركة 23 January 2007 - 11:37 PM
#7
تاريخ المشاركة 23 January 2007 - 11:43 PM
الف صحه على قلبك يارب
وان شاء الله تعجبك
واية استفسار انا جاهزه يا قمر
#8
تاريخ المشاركة 24 January 2007 - 07:54 AM
#9
تاريخ المشاركة 24 January 2007 - 09:19 AM
آللَّهُمَّ إِنِّى أَعُۆذُ بِڪَ مِنْ زَۆَآلِ نِعْمَٺِڪَ ۆَٺَحَۆُّلِ عَآفِيَٺِڪَ ۆَفُجَآءَـۃِ نِقْمَٺِڪَ ۆَجَمِيعِ سَخَطِڪ ،،.
#10
تاريخ المشاركة 24 January 2007 - 10:41 AM
وبحثت عن سر السعادة جاهدا ^^ فوجدت هذا السر في تـــقــواك
فليرض عني الناس أو فليسخطو ^^ أنا لم أعد أسعى لغير رضـــــــاك
ادعوك ياربي لتغفر حوبتي ^^ وتعينني وتمدني بـــهدااك
شكرا لكل من سقطو من عيني بلا رجوع،،فقد اتاحو لي بسقوطهم رؤية الحياة بشكل اوضــح...
#11
تاريخ المشاركة 24 January 2007 - 01:04 PM
وايدك يامرح
نرورتي يا عسل
اولا اهلا فيكي يا ام عمرو
شوفي ازاي
اتي الاول بتسلقي الدجاج مثل ما بتعملي دايما
وبس يخلص سلق الدجاج بتشليه من مرقته وبتصفيه لوحده رح تبقى عندك مرقة دجاج والدجاج مصفي لوحده تماااام
بعدين انتي بتكوني مجهزه خلطة اللحمه بتذبليها مع بصله وبهارات وبس تخلصي بتضعيها برده على جبن
انا بنفس الطنجره الي عملت فيها اللحمه بضع عليها ارز المنقوع وشوية مية من مرقة الدجاج وشوية ميه عاديه
يعني الميه الي بتنسلق فيه الرز نفس المقدار الي انتي بتعمليه دايما لسلق الرز بس انا بخله بمرقة الدجاج عشان يعطي اللرز نهكه طيبهههه
وبعدين بعد ما اخلص الرز ويستوي ومع اللحمه
بضعه في وعاء التقديم وبكون انا قلت الدجاج وبزينه باللوز نفس الصور
ده كل الحكايه ياقمر
ان شاء الله فهمتي عليه
اهلا يااميرة الورد
لأ يا قمر الدجاج بكون لوحده مقطع مش محشي
انتي مش بتعملي دايما حشوة الدجاج هي نفسها بالضبط بس انا ما حشيت الدجاجه قطعتها عادي وقليتها ياقمر
واي استفسار انا تحت امرك
#12
تاريخ المشاركة 13 September 2007 - 04:24 PM
#13
تاريخ المشاركة 15 September 2007 - 11:31 PM
#14
تاريخ المشاركة 17 September 2007 - 01:06 AM
#15
تاريخ المشاركة 18 September 2007 - 11:32 AM
الله يعافيك يارب
شكرا ياقمر نورتي
#16
تاريخ المشاركة 24 September 2007 - 01:48 AM
طبق بسيط ولذيذ من ايدين أروع سوسو
يعطيك العافية
والف صحة ..
اللهم احفظ لي أولادي الاربعة : أنس - اياس - نبراس - أمير
#17
تاريخ المشاركة 24 September 2007 - 09:39 AM
#18
تاريخ المشاركة 24 September 2007 - 12:02 PM
طبق بسيط ولذيذ من ايدين أروع سوسو
يعطيك العافية
والف صحة ..
الله يسلمك ويعافيك يارب كلك ذوق ياقمر
وشكرا ونورتي بوجودك يا احلى زوزو
رووووووووووووووووعة سفرة دايمة
مشكوووووووووووووووورة.
الله يسلمك ياقمر نورتي
#19
تاريخ المشاركة 24 October 2007 - 02:57 AM
?
?
ماشاء الله يالــ غ ـاليه,, سلمت يمناك
كلكـ نظر..
?
?
?
/
؛/
الصبر مفتاح الفرج سأصبر حتى يعجز الصبر
عن صبري واصبر حتى يحكم الله في امري
وسأصبر حتى يعلم الصبر اني صبرت على شي آمر من الصبر
/
؛/
الله يرحمك ي سناء ويغفر لك ويتجاوز عنك ي رب
#20
تاريخ المشاركة 24 October 2007 - 03:43 PM
?
?
ماشاء الله يالــ غ ـاليه,, سلمت يمناك
كلكـ نظر..
?
?
?
تسلمي يارب كلك ذوق ياقمر
والف صحه على قلبك
نورتي
#21
تاريخ المشاركة 04 November 2007 - 04:55 AM
#22
تاريخ المشاركة 04 November 2007 - 04:08 PM
#23
تاريخ المشاركة 26 August 2008 - 01:59 AM
طيب ما بتحطي على الفول بالآخر كزبرة وتوم؟
وسؤال تاني لو سمحت: هل الزهرة بلبن نفس الطريقة؟ نفسي أتعلمها.
وجزاك الله خيرا
قال ابن القيم رحمه الله:"ابتلاء الخلق بالأوامر والنواهي، رحمة لهم وحمية، لا حاجة منه إليهم بما أمرهم به، ومن رحمته: أن نغص عليهم الدنيا وكدرها لئلا يسكنوا إليها ولا يطمئنوا بها ويرغبوا عن النعيم المقيم في داره وجواره، فساقهم إليها بسياط الابتلاء والامتحان، فمنعهم ليعطيهم، وابتلاهم ليعافيهم، وأماتهم ليحييهم"
المرجع: نضرة النعيم