إنتقال للمحتوى

Change

صورة

من فيكم مجربة الجمبري ؟؟؟؟؟؟؟؟


  • من فضلك قم بتسجيل الدخول للرد
11 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1
نبع الشوق

نبع الشوق

    عضوية الامتياز

  • العضوية الدائمة
  • 2210 مشاركة
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته اخواتي العزيزات
حابه اليوم اسالكم من فيكم جربت الجمبري المجفف وايش رايها فيه ؟
وكيف تسويه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واذا كنتوا ماتعرفونه راح اقولوكم كيف اطبخه بس مو الان لا ني نعسانه وبروح انام بس
بجلس اشغل نفسي حتى وقت صلاة العشاء
سلااااااااااام ياحلوين









#2
honey

honey

    عضوية الامتياز - جوهرة الواحة

  • العضوية الماسية الخاصة
  • 13056 مشاركة
  • Interests:الانترنت و القراءة و الطبخ.
ننتظرك حبيبتي.










#3
أحلى دنيا

أحلى دنيا

    عضوية الامتياز

  • عضوية زهرة حديقة الأخلاق
  • 2242 مشاركة
لا والله معرفش الجمبرى المجفف لكن اعرف الطازج
لان جوزى بيحبه جدا اى سؤال احنا فى الخدمة

#4
نبع الشوق

نبع الشوق

    عضوية الامتياز

  • العضوية الدائمة
  • 2210 مشاركة
الجمبري المجفف اسوي فيه كبسة القرع والباذنجان يعطي نكهة لذيذه للارز يعني تقدري تستغني عن اللحم والدجاج وتستبدلينها بكميه بسيطه من الجمبري المجفف واحنا لسا ماكلينه امبارح راح اضع الوصفه بعد قليل
ساذهب اجهز الفطور لزوجي
سلام ياحلوات









#5
الخنساء 22

الخنساء 22

    عضوة متميزة ومتقدمة

  • العضوية الدائمة
  • 1648 مشاركة
جوهرة العين شوقتينا ورحتي - برضه كده ؟؟

بتفضلي زوجك علينا

لا لا لا لا لا ماكانش العشم



طيب روحي خليه ينفعك

هههههههههههههههههههه

امزح معاك يا جميل - طبعا هينفعك احنا لينا غيرهم ربنا يخليهم لينا

في انتظار الوصفه يا جوهرة


#6
نبع الشوق

نبع الشوق

    عضوية الامتياز

  • العضوية الدائمة
  • 2210 مشاركة
الخنساء ههههههههههه اضحك الله سنك
يالله استعدوا جيبوا ورقه وقلم
طبعا الجمبري تجيبونه من العطارين او اي محل تتوقعون انه يبيعه
ثانيا المقادير :
بصله مقطعه + طماطم + باذنجان مقطعه بالطول + قرع مكعبات كبيره +قرفه + ليمون اسود مجفف (لومي ) + فلفل اسود + كمون _ بهارات مشكله ( طبعا على حسب الرغبه )
زيت + بطاطا حسب الرغبه + ماء مغليه + 2ونصف كوب ارز ( هذي بس للعرسان laugh.gif ) امزح اذا اربعة اكواب ارز مافيه مشكله + جمبري مجفف نصف كوب+ فلفل حار حسب الرغبه

الطريقه :
نحمر الخضار قليلا قبل البدء في الارز ماعدا القرع ونضعها على جنب
بعدين نحمر البصل ونضع عليه الطماطم والبهار والقرفه واللومي الملح والفلفل الحار والقرع ونضع الماء المغلي ونتركها تغلو قليلا ثم نضع الجمبري عليها يغلي لمدة خمس دقائق ونضع عليه الارز ويترك حتي يستوي وبتشمون ريحته وهو يغلي وتتمنون تشربون من مرقته قبل ماتحطين الارز وبعد مايستوي الارز قدميه بجانب صحن سلطه
وبالهناء والعافيه laugh.gif
اذا جربتوها قولولي wink.gif
ملاحظه : ينقع الجمبري من عشر دقائق الا ربع ساعه
وماكولا هنيا wink.gif

تم التعديل بواسطة جوهرة العين, 26 September 2005 - 03:53 PM.










#7
الخنساء 22

الخنساء 22

    عضوة متميزة ومتقدمة

  • العضوية الدائمة
  • 1648 مشاركة
طبق جديد انشاء الله اجربه واقوللك

بس لازمله لفه على الجمبري المجفف ده - تسلم ايدك يا جوهرة

#8
نبع الشوق

نبع الشوق

    عضوية الامتياز

  • العضوية الدائمة
  • 2210 مشاركة
honey اسعدني مرورك وانتظرك تمري مره ثانيه علشان تاخدي الوصفه wink.gif

احلى دنيا : لما يجربه زوجك حيعجبه وكمان ينفع الجمبري الطازج مفيش مانع جربي كبسة جمبري اسعدني تواجد

الخنساء: اسعدني تواجدك لفي على الجمبري المجفف بس لا تطولين لف وارجع تاني ياجميل wink.gif









#9
honey

honey

    عضوية الامتياز - جوهرة الواحة

  • العضوية الماسية الخاصة
  • 13056 مشاركة
  • Interests:الانترنت و القراءة و الطبخ.
شكرااا يا أحلى جوهرة على الكبسة اللذيذة.










#10
نبع الشوق

نبع الشوق

    عضوية الامتياز

  • العضوية الدائمة
  • 2210 مشاركة
honey مرورك الاحلى عزيزتي
الحمدلله انها اعجبتك بس باقي التطبيق wink.gif









#11
مريم الصابرة

مريم الصابرة

    عضوة متميزة ومتقدمة

  • عضوية زهرة حديقة الأخلاق
  • 1402 مشاركة
تسلمى يا جوهرة عالوصفة الرائعة
وتنفع مع الجمبرى الطازج ولا لا لانى مش هاتعب نفسى والف ادور عالمجفف tongue.gif
لأن زوجى مش حايطاوعنى ويلف بيا انا عارفاه huh.gif
يسلموااااااااااا

#12
نبع الشوق

نبع الشوق

    عضوية الامتياز

  • العضوية الدائمة
  • 2210 مشاركة
مريم الصابره الحمدلله انها اعجبتك يالله ورينا همتك وطبقيها وعطينا رايك tongue.gif
يسلمووووووووووووووووووووووووووووووو على المرور wink.gif