اهلا اخواتى
عايزة اعرف طريقة عمل الصوص ده --- حد يعرف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Change
صوص الباربكيو
تمت كتابته بواسطة
soha_g
, Nov 24 2004 05:16 PM
#1
تاريخ المشاركة 24 November 2004 - 05:16 PM
#2
تاريخ المشاركة 25 November 2004 - 02:13 PM
بسم الله الرحمن الرحيم
انا زيك يا سهى احب هذا الصوص مرة
بس للاسف ما اعرف طريقته
انا اشتريه جاهز من السوبرماركت
ان شاء الله وحدة غيري تفيدك
انا زيك يا سهى احب هذا الصوص مرة
بس للاسف ما اعرف طريقته
انا اشتريه جاهز من السوبرماركت
ان شاء الله وحدة غيري تفيدك
#3
تاريخ المشاركة 30 November 2004 - 12:16 PM
اختى الدر المكنون نورتنينى
المشكله فى المواد الحافظه اللى هى مضرة جدا للحمل علشان كده باسأل على طريقة عملها فى البيت ، اختى توقفى عنها تماما فترة الحمل و الرضاعه كمان و ربنا يتم لك على خير يا رب.
المشكله فى المواد الحافظه اللى هى مضرة جدا للحمل علشان كده باسأل على طريقة عملها فى البيت ، اختى توقفى عنها تماما فترة الحمل و الرضاعه كمان و ربنا يتم لك على خير يا رب.
#4
تاريخ المشاركة 30 November 2004 - 04:28 PM
بسم الله الرحمن الرحيم
جزاك الله خير اختي سهى على التنبيه
ما كنت اعرف قبل كدة انها مضرة للحمل
جزاك الله خير اختي سهى على التنبيه
ما كنت اعرف قبل كدة انها مضرة للحمل
#5
تاريخ المشاركة 04 December 2004 - 11:10 AM
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته,,
حبيباتي سها , و الدر - المكنون .
هل تقصدان صوص التتبيل , أم الصوص الأحمر الذي يؤكل مع المشويات ؟؟؟
حبيباتي سها , و الدر - المكنون .
هل تقصدان صوص التتبيل , أم الصوص الأحمر الذي يؤكل مع المشويات ؟؟؟
#6
تاريخ المشاركة 07 December 2004 - 11:49 AM
اهلا مسلمه حبيبتى
اقصد الصوص ذو اللون البنى الغامق و طعمه كانه مدخن شويه و يقدم مع الناجتس.
اقصد الصوص ذو اللون البنى الغامق و طعمه كانه مدخن شويه و يقدم مع الناجتس.
#7
تاريخ المشاركة 16 December 2004 - 10:44 AM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،
أختي سها ,
أولا أنا أسفة جدا على تأخيري في الرد عليك , و الله راح من بالي خالص , أنا أسفة جدا جدا .
أنا عندي أكثر من طريقة للباربكيو صوص , سأكتب لك كام واحدة منهم , و اذا اللي أنت عاوزاها مش فيهم قولي لي , و أنا أكتب لك الباقي ان شاء الله .
باربيكيو صوص على الطريقة الأمريكية
المقادير
- 4 بصلات مفرومة .
- 3 م.ك. زيت .
- 1 علبة صلصة .
- عصير4 حبات طماطم .
- 2 كوب خل أبيض .
- 4 م.ك. سكر بني .
- 4 م.ك. سكر أبيض .
- 2 م.ك. ملح .
- 2 م.ك. فلفل أسود .
- 2 م.ك. بابريكا .
- 2 م.ك. شطة بودر .
- 1 كوب عصير برتقال .
- 3 م.ك. مستردة .
الطريقة
- يوضع البصل و الزيت على النار حتى يصبح لون البصل ذهبي .
- تضاف بقية المقادير , و تترك على نار هادئة حتى يغلظ قوامها .
*******************************************
باربيكيو صوص (2)
المقادير
- 1 بصلة مفرومة ناعما جدا .
- 2 م.ص. ثوم بودر .
- 1 كوب كاتشب .
- 1\2 كوب ماء .
- 1\4 كوب خل تفاح .
- 2 م.ك. سكر بني .
- 2 م.ص. مستردة .
- 1 م.ص. شطة بودر ( أو حسب الرغبة ) .
- 2 م.ك. صويا صوص .
الطريقة
- تخلط كل المقادير و ترفع على النار حتى تغلي .
- تهدأ الحرارة , و تترك تغلي حتى يغلظ قوامها .
*******************************************
باربيكيو صوص (3)
المقادير
- 1 بصلة مفرومة .
- 2 كوب عصير برتقال .
- 4 كوب كاتشب .
- 1\2 كوب عصير ليمون .
- 1 كوب خل أبيض .
- 1\4 كوب سكر بني .
- 1 م.ك. ملح .
- 1 م.ك. فلفل أسود .
- 2 م.ك. مستردة .
- 1 م.ص. شطة بودر ( أو حسب الرغبة ) .
- 2 م.ص. ثوم بودر .
- 2 م.ك. تاباسكو صوص .
الطريقة
- يخلط البصل + 1\2 كوب عصير بالخلاط جيدا .
- يضاف الى بقية المقادير , و يرفع على النار حتى يغلي .
- يترك على نار هادئة حتى يغلظ قوامه .
*******************************************
باربيكيو صوص بدون طماطم
المقادير
- 1 كوب خل تفاح .
- 2 م.ك. سكر بني .
- 1\2 م.ص. شطة بودر ( أو حسب الرغبة ) .
- 2 م.ك. بصل مفروم ناعما جدا .
- 1 م.ك. ثوم بودر .
- 1 م.ك. صويا صوص .
- 1\2 م.ص. فلفل أسود .
- 1\4 م.ص. ملح .
الطريقة
- تخلط كل المقادير و ترفع على نار هادئة حتى يغلظ قوامها .
*******************************************
أختي سها ,
أولا أنا أسفة جدا على تأخيري في الرد عليك , و الله راح من بالي خالص , أنا أسفة جدا جدا .
أنا عندي أكثر من طريقة للباربكيو صوص , سأكتب لك كام واحدة منهم , و اذا اللي أنت عاوزاها مش فيهم قولي لي , و أنا أكتب لك الباقي ان شاء الله .
باربيكيو صوص على الطريقة الأمريكية
المقادير
- 4 بصلات مفرومة .
- 3 م.ك. زيت .
- 1 علبة صلصة .
- عصير4 حبات طماطم .
- 2 كوب خل أبيض .
- 4 م.ك. سكر بني .
- 4 م.ك. سكر أبيض .
- 2 م.ك. ملح .
- 2 م.ك. فلفل أسود .
- 2 م.ك. بابريكا .
- 2 م.ك. شطة بودر .
- 1 كوب عصير برتقال .
- 3 م.ك. مستردة .
الطريقة
- يوضع البصل و الزيت على النار حتى يصبح لون البصل ذهبي .
- تضاف بقية المقادير , و تترك على نار هادئة حتى يغلظ قوامها .
*******************************************
باربيكيو صوص (2)
المقادير
- 1 بصلة مفرومة ناعما جدا .
- 2 م.ص. ثوم بودر .
- 1 كوب كاتشب .
- 1\2 كوب ماء .
- 1\4 كوب خل تفاح .
- 2 م.ك. سكر بني .
- 2 م.ص. مستردة .
- 1 م.ص. شطة بودر ( أو حسب الرغبة ) .
- 2 م.ك. صويا صوص .
الطريقة
- تخلط كل المقادير و ترفع على النار حتى تغلي .
- تهدأ الحرارة , و تترك تغلي حتى يغلظ قوامها .
*******************************************
باربيكيو صوص (3)
المقادير
- 1 بصلة مفرومة .
- 2 كوب عصير برتقال .
- 4 كوب كاتشب .
- 1\2 كوب عصير ليمون .
- 1 كوب خل أبيض .
- 1\4 كوب سكر بني .
- 1 م.ك. ملح .
- 1 م.ك. فلفل أسود .
- 2 م.ك. مستردة .
- 1 م.ص. شطة بودر ( أو حسب الرغبة ) .
- 2 م.ص. ثوم بودر .
- 2 م.ك. تاباسكو صوص .
الطريقة
- يخلط البصل + 1\2 كوب عصير بالخلاط جيدا .
- يضاف الى بقية المقادير , و يرفع على النار حتى يغلي .
- يترك على نار هادئة حتى يغلظ قوامه .
*******************************************
باربيكيو صوص بدون طماطم
المقادير
- 1 كوب خل تفاح .
- 2 م.ك. سكر بني .
- 1\2 م.ص. شطة بودر ( أو حسب الرغبة ) .
- 2 م.ك. بصل مفروم ناعما جدا .
- 1 م.ك. ثوم بودر .
- 1 م.ك. صويا صوص .
- 1\2 م.ص. فلفل أسود .
- 1\4 م.ص. ملح .
الطريقة
- تخلط كل المقادير و ترفع على نار هادئة حتى يغلظ قوامها .
*******************************************
#8
تاريخ المشاركة 20 March 2005 - 11:29 AM
اختى العزيزة مسلمة
رأيت ردك الآن فقط ، جزاك الله خيرا حبيبتى و سلمت يداك و كلها انواع حلوة و وصفات جميله بس يا ترى ايا منهم الصوص المعروف بالمحلات ؟؟ هو ده اللى انا اعرفه.
شكرا لك يا مسلمه و تسلم يداك
رأيت ردك الآن فقط ، جزاك الله خيرا حبيبتى و سلمت يداك و كلها انواع حلوة و وصفات جميله بس يا ترى ايا منهم الصوص المعروف بالمحلات ؟؟ هو ده اللى انا اعرفه.
شكرا لك يا مسلمه و تسلم يداك