السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
حبيبة قلبي محبة البراءة ,
و الله يا حبيبتي مش لاقية و لا كلمة أعبر لك بها عن فرحتي بالكلام اللي كتبتيه , و مش عارفة أشكرك ازاي .
أنا بأحمد ربنا أنه عرفني على أخوات حلوات و طيبات مثلك , ده من حظي الحلو . ربنا يديم المحبة بيننا و يارب أكون أستحق الكلام الحلو ده كله .
ربنا يفرحك يارب و يحقق لك كل ما تتمنيه , و يسعدك بالفردوس الأعلى اللهم أمين .
Change
من تريد كيكات مضبوطة 100%
تمت كتابته بواسطة
muslema
, Jun 17 2004 11:19 PM
#101
تاريخ المشاركة 21 July 2004 - 04:52 PM
#102
تاريخ المشاركة 21 July 2004 - 04:55 PM
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
أختي زهور الفرح ,
أولا , شكرا على مرورك .
ثانيا , بالنسبة لسؤالك عن كيكة الفتاة المسلمة , فأعتقد أنها كذلك لأن بها قشطة , و القشطة تحل محل الزيت أو الزبدة .
عموما , أنا ناوية أعملها باذن الله و أنزل صورتها , لأن شكلها لذيذ و خسارة تمر كده مر الكرام .
أختي زهور الفرح ,
أولا , شكرا على مرورك .
ثانيا , بالنسبة لسؤالك عن كيكة الفتاة المسلمة , فأعتقد أنها كذلك لأن بها قشطة , و القشطة تحل محل الزيت أو الزبدة .
عموما , أنا ناوية أعملها باذن الله و أنزل صورتها , لأن شكلها لذيذ و خسارة تمر كده مر الكرام .
#103
تاريخ المشاركة 26 July 2004 - 05:17 PM
يا هلا ويا مرحبااااااااااااا فيكم من جديد
ما شاء الله عليج أختي مسلمة كل كيكة احلى من الثانية مب انا قايلة الحلو حق الحلو
يا حلو انت
اما الاخت : زهور الفرح اسمحيلي حبوبة ع التأخير
اما بالنسبة لسؤالج الكيكة هي من دون زيت او زبدة فأنا بنفسي استغربت في البداية
بس بعد ما سويت الكيكة وطلعت روووووووووووووعة استانست بالنتيجة
فلا تخافين ولا تترددين في صنع الكيكة مب قلنا مضبوطة100%
وأي سؤال نحن حاظرين
هني وعــــــــــــــــافية
ما شاء الله عليج أختي مسلمة كل كيكة احلى من الثانية مب انا قايلة الحلو حق الحلو
يا حلو انت
اما الاخت : زهور الفرح اسمحيلي حبوبة ع التأخير
اما بالنسبة لسؤالج الكيكة هي من دون زيت او زبدة فأنا بنفسي استغربت في البداية
بس بعد ما سويت الكيكة وطلعت روووووووووووووعة استانست بالنتيجة
فلا تخافين ولا تترددين في صنع الكيكة مب قلنا مضبوطة100%
وأي سؤال نحن حاظرين
هني وعــــــــــــــــافية
#104
تاريخ المشاركة 26 July 2004 - 07:38 PM
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
حبيبتي الفتاة المسلمة , فينك من زمان !!! بقالك مدة غايبة يا قمر .
شكرا حبيبتي على ردك و أنت اللي حلوة يا ست الكل .
بصي يا ستي , أنا عاوزة أعمل الكيكة بتاعتك و أنزل صورتها , بس عاوزة أعرف علبة القشطة حجمها أد ايه يعني كام مل ؟ و الباكنج بودر أنت ما قلتي الملعقة المستخدمة كبيرة أو صغيرة , أنا أظن أنها صغيرة .
ياريت توضحي لي علشان أعملها , و شكرا لك مرة أخرى .
حبيبتي الفتاة المسلمة , فينك من زمان !!! بقالك مدة غايبة يا قمر .
شكرا حبيبتي على ردك و أنت اللي حلوة يا ست الكل .
بصي يا ستي , أنا عاوزة أعمل الكيكة بتاعتك و أنزل صورتها , بس عاوزة أعرف علبة القشطة حجمها أد ايه يعني كام مل ؟ و الباكنج بودر أنت ما قلتي الملعقة المستخدمة كبيرة أو صغيرة , أنا أظن أنها صغيرة .
ياريت توضحي لي علشان أعملها , و شكرا لك مرة أخرى .
#105
تاريخ المشاركة 27 July 2004 - 09:47 AM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،
الكيكة الاسفنجية
المقادير
- 6 بيضات + فانيليا .( يفضل أن يكون البيض في حرارة الغرفة ) .
- 1 كوب سكر .
- 1 كوب دقيق + 1\2 1 م.ص. باكنج بودر .
الطريقة
- يخفق البيض جيدا بالمضرب الكهربائي .
- يضاف السكر قليلا قليلا مع الخفق في كل مرة , و بعد أن يضاف كل السكر , استمري في الخفق لمدة لا تقل عن 10 دقائق
و سوف تلاحظين أن الخليط أصبح سميكا و هشا مثل الكريمة .
- يضاف الدقيق و يخلط بواسطة ملعقة خشبية بهدوء حتى لا يخرج الهواء من الكيكة .
- تدهن الصينية بالزيت ( لو تيفال ) أو يالزيت ثم تبطن بالدقيق( لو ألومونيوم أو بايركس ) ثم يصب خليط الكيك في الصينية.
- تدخل الفرن المحمي مسبقا عند 170 درجة مئوية .
ملحوظة هامة جدا
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
لا تفتحي الفرن اطلاقا الا بعد مرور 30 ق على الأقل , و يمكنك عندئذ اختبار نضج الكيكة باستعمال عود أسنان خشبي أو بطرف السكينة .
عند فتح الفرن , كوني حذرة , فلا تهزي الفرن أو الصينية بعنف حتى لا تهتز العجينة في الصينية , فان حدث ذلك فسوف تهبط الكيكة .
**************************************
الكيكة الاسفنجية بالشيكولاتة
المقادير
- 6 بيضات + فانيليا .
- 1 كوب سكر .
- 1\2 كوب دقيق + 1\2 1 م.ص. باكنج بودر .
- 1\2 كوب كاكاو بودر .
و الطريقة , تماما مثل الطريقة السابقة , على أن يكون الدقيق مخلوط مع الكاكاو .
********************************************
التورتة السريعة جدا
المقادير
- مقدار من الكيكة الاسفنجية بالشيكولاتة و تخبز و تترك لتبرد.
- 1 كوب حليب بالشيكولاتة و محلى .
- 2 باكيت دريم ويب مخفوقين و مجهزين بالحليب و الكاكاو البودر مع اضافة السكر
للتحلية.
- صوص الشيكولاتة للتزيين .
- مكسرات حسب الرغبة و يفضل البندق ( اختياري ) .
الطريقة
- تشق الكيكة الى نصفين أفقيا , و يرفع النصف الأعلى و يترك جانبا .
- تسقى الكيكة جيدا بالحليب عند بالأطراف , و يرش 3-4 ملاعق كبيرة من الحليب في وسط الكيكة .
- يوضع جزء من الكريم شانتيه المجهز ( الدريم ويب) و ترش المكسرات.
- يوضع الجزء العلوي من الكيكة فوق الحشوة و يسقة بالحليب عند الأطراف جيدا
و يرش حوالي 4 م.ك. حليب في المنتصف .
- تغلف الكيكة من السطح و الجوانب بخليط الدريم ويب المجهز و نحاول أن نساوي السطح .
- بواسطة سكينة غير مستوية الحافة ( مشرشرة ) نحرك السكينة على وجه الكيكة (بحركة تشبة حركة تقطيع البقدونس ) بحيث نمشي بالسكينة على وجه الكيكة كاملا .
- يعمل خطوط بصوص الشيكولاتة على الوجه للتزيين , اما خطوط عشوائية أو
zig-zag أو أي شكل تحبينه .
- تدخل الثلاجة و تقدم ثاني يوم من تجهيزها .
الكيكة الاسفنجية
المقادير
- 6 بيضات + فانيليا .( يفضل أن يكون البيض في حرارة الغرفة ) .
- 1 كوب سكر .
- 1 كوب دقيق + 1\2 1 م.ص. باكنج بودر .
الطريقة
- يخفق البيض جيدا بالمضرب الكهربائي .
- يضاف السكر قليلا قليلا مع الخفق في كل مرة , و بعد أن يضاف كل السكر , استمري في الخفق لمدة لا تقل عن 10 دقائق
و سوف تلاحظين أن الخليط أصبح سميكا و هشا مثل الكريمة .
- يضاف الدقيق و يخلط بواسطة ملعقة خشبية بهدوء حتى لا يخرج الهواء من الكيكة .
- تدهن الصينية بالزيت ( لو تيفال ) أو يالزيت ثم تبطن بالدقيق( لو ألومونيوم أو بايركس ) ثم يصب خليط الكيك في الصينية.
- تدخل الفرن المحمي مسبقا عند 170 درجة مئوية .
ملحوظة هامة جدا
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
لا تفتحي الفرن اطلاقا الا بعد مرور 30 ق على الأقل , و يمكنك عندئذ اختبار نضج الكيكة باستعمال عود أسنان خشبي أو بطرف السكينة .
عند فتح الفرن , كوني حذرة , فلا تهزي الفرن أو الصينية بعنف حتى لا تهتز العجينة في الصينية , فان حدث ذلك فسوف تهبط الكيكة .
**************************************
الكيكة الاسفنجية بالشيكولاتة
المقادير
- 6 بيضات + فانيليا .
- 1 كوب سكر .
- 1\2 كوب دقيق + 1\2 1 م.ص. باكنج بودر .
- 1\2 كوب كاكاو بودر .
و الطريقة , تماما مثل الطريقة السابقة , على أن يكون الدقيق مخلوط مع الكاكاو .
********************************************
التورتة السريعة جدا
المقادير
- مقدار من الكيكة الاسفنجية بالشيكولاتة و تخبز و تترك لتبرد.
- 1 كوب حليب بالشيكولاتة و محلى .
- 2 باكيت دريم ويب مخفوقين و مجهزين بالحليب و الكاكاو البودر مع اضافة السكر
للتحلية.
- صوص الشيكولاتة للتزيين .
- مكسرات حسب الرغبة و يفضل البندق ( اختياري ) .
الطريقة
- تشق الكيكة الى نصفين أفقيا , و يرفع النصف الأعلى و يترك جانبا .
- تسقى الكيكة جيدا بالحليب عند بالأطراف , و يرش 3-4 ملاعق كبيرة من الحليب في وسط الكيكة .
- يوضع جزء من الكريم شانتيه المجهز ( الدريم ويب) و ترش المكسرات.
- يوضع الجزء العلوي من الكيكة فوق الحشوة و يسقة بالحليب عند الأطراف جيدا
و يرش حوالي 4 م.ك. حليب في المنتصف .
- تغلف الكيكة من السطح و الجوانب بخليط الدريم ويب المجهز و نحاول أن نساوي السطح .
- بواسطة سكينة غير مستوية الحافة ( مشرشرة ) نحرك السكينة على وجه الكيكة (بحركة تشبة حركة تقطيع البقدونس ) بحيث نمشي بالسكينة على وجه الكيكة كاملا .
- يعمل خطوط بصوص الشيكولاتة على الوجه للتزيين , اما خطوط عشوائية أو
zig-zag أو أي شكل تحبينه .
- تدخل الثلاجة و تقدم ثاني يوم من تجهيزها .
#106
تاريخ المشاركة 27 July 2004 - 11:36 AM
وحشتينا يامسلمة اتاخرتى علينا قوى انا كل يوم ادخل موضوعك علشان اتايع الجديد
بصراحة مافى كلام يوفى حقك رائعة رائعة رائعة و سههههههههههههههههههههههلة ودة المهم و ان شاء الله طعمها يكون جميل
تسلم ايدك يا مبدعة
بصراحة مافى كلام يوفى حقك رائعة رائعة رائعة و سههههههههههههههههههههههلة ودة المهم و ان شاء الله طعمها يكون جميل
تسلم ايدك يا مبدعة
#107
تاريخ المشاركة 27 July 2004 - 06:35 PM
ررررررررررررررررروعه بتجنن
حبيبتي مسلمه انا عندي سؤال هل يمكن تبديل دريم ويب بكريم اخر
انا عاوزه اعمل الكيكه الرخاميه ولكن المشكله ليس عندي دريم ويب
وتسسسسسسسسسسسلم ايديك
#108
تاريخ المشاركة 28 July 2004 - 01:14 AM
يا هلا ويامرحبااااااااااا بشيفتنا مسلمة
هذا شرف لي اذا بتسوين الكيكة واتنزلين صورتها وانا أتريا.
أما بخصوص سؤالج : علبة القشطة كلها ما أعرف كم ملي بالضبط لاني اشتري القشطة وهي معلبة فأتوقع كوب.
اما البيكنج باودر هي يا الغالية ملعقتان صغيرتان يعني نفس حجم كيكاتج الحلوة
ومطرح ما يسري يمري حبوبة
هذا شرف لي اذا بتسوين الكيكة واتنزلين صورتها وانا أتريا.
أما بخصوص سؤالج : علبة القشطة كلها ما أعرف كم ملي بالضبط لاني اشتري القشطة وهي معلبة فأتوقع كوب.
اما البيكنج باودر هي يا الغالية ملعقتان صغيرتان يعني نفس حجم كيكاتج الحلوة
ومطرح ما يسري يمري حبوبة
#109
تاريخ المشاركة 28 July 2004 - 01:44 AM
#110
تاريخ المشاركة 28 July 2004 - 01:56 AM
#111
تاريخ المشاركة 28 July 2004 - 05:55 PM
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
حبيبتي كوتا ,
أهلا بكحبيبتي , دايما منورة الموضوع .
و الله حبيبتي أنا فعلا بقالي فترة لم أكتب شئ في هذا الموضوع , أعمل ايه , زوجي مش عاوزني أعمل كيك تاني , لأنه بيحب الحلويات و مش بيقدر يقاومها . و كمان كنت عاوزة أنزل صورة كيكة الفتاة المسلمة الأول , بس معلهش ملحوقة , ان شاء الله أنزلها و أكتب المقادير و الطريقة جنبها .
و شكرا لك ألف شكر على كلامك الحلو , الله لا يحرمني من ذوقك أبدا , و ما تخافيش طعمها جنان , و الله كل أصحابي بدون استثناء بيقولوا أنها أحلى من أي كيكة جاهزة , مش بأمدح و الله بس فعلا حلوة جربيها .
حبيبتي كوتا ,
أهلا بكحبيبتي , دايما منورة الموضوع .
و الله حبيبتي أنا فعلا بقالي فترة لم أكتب شئ في هذا الموضوع , أعمل ايه , زوجي مش عاوزني أعمل كيك تاني , لأنه بيحب الحلويات و مش بيقدر يقاومها . و كمان كنت عاوزة أنزل صورة كيكة الفتاة المسلمة الأول , بس معلهش ملحوقة , ان شاء الله أنزلها و أكتب المقادير و الطريقة جنبها .
و شكرا لك ألف شكر على كلامك الحلو , الله لا يحرمني من ذوقك أبدا , و ما تخافيش طعمها جنان , و الله كل أصحابي بدون استثناء بيقولوا أنها أحلى من أي كيكة جاهزة , مش بأمدح و الله بس فعلا حلوة جربيها .
#112
تاريخ المشاركة 28 July 2004 - 05:58 PM
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
حبيبتي أمل ,
شكرا حبيبتي .
بالنسبة لسؤالك , ممكن تستعملي كريمة الخفق , أو الكريمة اللباني , أو لبن بودر , بس ابقي زيدي السكر شوية علشان تبقى حلوة .
و ألف هنا مقدما حبيبتي .
حبيبتي أمل ,
شكرا حبيبتي .
بالنسبة لسؤالك , ممكن تستعملي كريمة الخفق , أو الكريمة اللباني , أو لبن بودر , بس ابقي زيدي السكر شوية علشان تبقى حلوة .
و ألف هنا مقدما حبيبتي .
#113
تاريخ المشاركة 28 July 2004 - 05:59 PM
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
حبيبتي الفتاة المسلمة ,
خلاص يا قمر , علم , ان شاء الله أول كيكة أعملها هتكون بتاعتك و انتظري الصورة , و سلم اديكي حبيبتي .
حبيبتي الفتاة المسلمة ,
خلاص يا قمر , علم , ان شاء الله أول كيكة أعملها هتكون بتاعتك و انتظري الصورة , و سلم اديكي حبيبتي .
#114
تاريخ المشاركة 28 July 2004 - 06:01 PM
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
ايمان حبيبتي , ربنا يخليكي يارب , كلك ذوق و الله يا حبيبتي .
و شكرا يا غالية على الأبيات , و طبعا شكرا لصاحبة الأبيات , و لكم مني جزيل الشكر , و والله مش عارفة أقول لكم ايه , بتكسفوني بذوقكم .
ربنا يديم المحبة بيننا يارب .
ايمان حبيبتي , ربنا يخليكي يارب , كلك ذوق و الله يا حبيبتي .
و شكرا يا غالية على الأبيات , و طبعا شكرا لصاحبة الأبيات , و لكم مني جزيل الشكر , و والله مش عارفة أقول لكم ايه , بتكسفوني بذوقكم .
ربنا يديم المحبة بيننا يارب .
#115
تاريخ المشاركة 28 July 2004 - 07:42 PM
مسلمة حبيبتى و ماله احنا كمان عايزين وصفات حاويات اخرى مع الكيك
يلا انا مستنية
ربنا لا يحرمنا منك
يلا انا مستنية
ربنا لا يحرمنا منك
#116
تاريخ المشاركة 29 July 2004 - 04:54 PM
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
يا سلأأأأأأأأأأأأأأأأأأم , بس كده , من عينيه الاتنين يا كوتا , أنت تأمري حبيبتي .
المشكلة و الله أن ما فيه وقت خالص أعمل و أصور , و المشكلة الأكبر أني في حرب أهلية بسبب الحلويات , جوزي بيزعل أوي لما أعملها .
لكن من عينية , دلوقتي حالا هأحط لك فطيرة التفاح , بس تعمليها و تدعي لي , أوووووووكي .
يا سلأأأأأأأأأأأأأأأأأأم , بس كده , من عينيه الاتنين يا كوتا , أنت تأمري حبيبتي .
المشكلة و الله أن ما فيه وقت خالص أعمل و أصور , و المشكلة الأكبر أني في حرب أهلية بسبب الحلويات , جوزي بيزعل أوي لما أعملها .
لكن من عينية , دلوقتي حالا هأحط لك فطيرة التفاح , بس تعمليها و تدعي لي , أوووووووكي .
#117
تاريخ المشاركة 03 August 2004 - 01:20 AM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،
النهاردة هأقدم لكم كيكة انما مش زي أي كيكة , حلوة حلاوة فظيعة , سلم ادين و عنين اللي قالت لي عليها , و هي حبيبتي و حبيبتكم كلكم , هي الجميلة .........الفتاة المسلمة.
جزاك الله كل الخير حبيبتي الفتاة المسلمة , أنا عملت الكيكة بتاعتك النهاردة , و مش عاوزة أقول لك أد ايه جميلة و طرية , و الله العظيم نسفناها .
سلم اديكي و عنيكي يارب .و أدعوك دعوة صادقة من القلب , لو عندك كيكات مضبوطات 100% زي الكيكة دي ياريت ما تحرمينا منها , و أنا هأعملها و أضع صورتها باذن الله.
كيكة الفتاة المسلمة
المقــــــــــادير :
4 بيضات
1قشطة ( 1 علبة حوالي 200 جم ) .
1 ونصف كاس طحين
2 م بيكنج باودر ( ملعقة صغيرة )
1 كاس سكر
1 دريم ويب ( باكيت واحد ) .
ملاحظة: يخلط البيكنج باودر مع الطحين.
الطريـــــــــــــقة:
تخلط البيض + السكر جيدا ثم نضيف القشطة ونخلطه وبعدين الدريم ويب واخيرا الطحين بالتدريج
توضع في الفرن لمدة 30-45 دقيقة
*********************************
طريقة الصلصة:
قشطة ( 1 علبة قشطة حوالي 200جم ).
م سكر( أو حسب الرغبة ) .
ثلاث ملاعق بودرة كاكاو(ملعقة كبيرة ).
تخلط المقادير ع النار وتصب وهي حارة على الكيك وتجمل بالك
حبيبتي الفتاة المسلمة , أنا أعدت كتابة المقادير و الطريقة كما هي لتكون بجانب الصورة و و لكني بعد اذنك وضحت فقط بعض المقادير للبنات و كل اللي عملته أني حطيت اضافاتي بين أقواس , لكن و الله ما غيرت شئ .
النهاردة هأقدم لكم كيكة انما مش زي أي كيكة , حلوة حلاوة فظيعة , سلم ادين و عنين اللي قالت لي عليها , و هي حبيبتي و حبيبتكم كلكم , هي الجميلة .........الفتاة المسلمة.
جزاك الله كل الخير حبيبتي الفتاة المسلمة , أنا عملت الكيكة بتاعتك النهاردة , و مش عاوزة أقول لك أد ايه جميلة و طرية , و الله العظيم نسفناها .
سلم اديكي و عنيكي يارب .و أدعوك دعوة صادقة من القلب , لو عندك كيكات مضبوطات 100% زي الكيكة دي ياريت ما تحرمينا منها , و أنا هأعملها و أضع صورتها باذن الله.
كيكة الفتاة المسلمة
المقــــــــــادير :
4 بيضات
1قشطة ( 1 علبة حوالي 200 جم ) .
1 ونصف كاس طحين
2 م بيكنج باودر ( ملعقة صغيرة )
1 كاس سكر
1 دريم ويب ( باكيت واحد ) .
ملاحظة: يخلط البيكنج باودر مع الطحين.
الطريـــــــــــــقة:
تخلط البيض + السكر جيدا ثم نضيف القشطة ونخلطه وبعدين الدريم ويب واخيرا الطحين بالتدريج
توضع في الفرن لمدة 30-45 دقيقة
*********************************
طريقة الصلصة:
قشطة ( 1 علبة قشطة حوالي 200جم ).
م سكر( أو حسب الرغبة ) .
ثلاث ملاعق بودرة كاكاو(ملعقة كبيرة ).
تخلط المقادير ع النار وتصب وهي حارة على الكيك وتجمل بالك
حبيبتي الفتاة المسلمة , أنا أعدت كتابة المقادير و الطريقة كما هي لتكون بجانب الصورة و و لكني بعد اذنك وضحت فقط بعض المقادير للبنات و كل اللي عملته أني حطيت اضافاتي بين أقواس , لكن و الله ما غيرت شئ .
#118
تاريخ المشاركة 03 August 2004 - 04:22 PM
يا هلا ويامرحبا بالغالية مسلمة
صراحة الكيكة صورتها في قمة الروعة
تسلمين والله انج عطيتي لكيكتي ويه وطبقتيها مع ارفاق صورتها
بس الفضل يرجع لله ثم فضلج ، وهذة الكيكة مني ومنج لأعضاء الحلوين
واتمنى يطبقونها ويدعون إلنا
وان شاء الله اذا مرت علي كيكة وطبقتها ونجحت معاي ما بقصر بعطيج الطريقة
وانت عليج التنفيذ
وأكرر شكري الجزيل لج ياقمر المنتدى ،
والله يجعله في ميزان حسناتج .
إلى الملتقى.
صراحة الكيكة صورتها في قمة الروعة
تسلمين والله انج عطيتي لكيكتي ويه وطبقتيها مع ارفاق صورتها
بس الفضل يرجع لله ثم فضلج ، وهذة الكيكة مني ومنج لأعضاء الحلوين
واتمنى يطبقونها ويدعون إلنا
وان شاء الله اذا مرت علي كيكة وطبقتها ونجحت معاي ما بقصر بعطيج الطريقة
وانت عليج التنفيذ
وأكرر شكري الجزيل لج ياقمر المنتدى ،
والله يجعله في ميزان حسناتج .
إلى الملتقى.
#119
تاريخ المشاركة 05 August 2004 - 03:46 PM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اللهم ارزقك الجنه والفردوس الاعلى على خدمتك لاخواتك
جربت كيكة جوز الهند طعمها روووووووووووووووووووعه
وريحتها اروووووووووووع
ياريت توضحى المده اللازمه للخبز
اللهم ارزقك الجنه والفردوس الاعلى على خدمتك لاخواتك
جربت كيكة جوز الهند طعمها روووووووووووووووووووعه
وريحتها اروووووووووووع
ياريت توضحى المده اللازمه للخبز
#120
تاريخ المشاركة 07 August 2004 - 06:04 PM
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
حبيبتي الفتاة المسلمة ,
الكيكة صورتها حلوة يا حبيبتي علشان اللي أعطتنا المقادير حلوة .
تسلمي يا قمر على ذوقك و على كيكاتك الحلوة .
حبيبتي الفتاة المسلمة ,
الكيكة صورتها حلوة يا حبيبتي علشان اللي أعطتنا المقادير حلوة .
تسلمي يا قمر على ذوقك و على كيكاتك الحلوة .
#121
تاريخ المشاركة 07 August 2004 - 06:08 PM
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
أختي الحبيبة أم عمر الشورة ,
ربنا يكرمك يارب يا حبيبتي , و الله فرحتيني بالدعاء الجميل , يارب يجعله من نصيبنا جميعا اللهم أمين .
و بألف هنا و شفا على عيونك حبيبتي الكيكة .
و بالنسبة لمدة الخبز و و الله عنك حق بس بصراحة أنا نادرا لما أحسب الوقت , لكن أعدك باذن الله أن أحسب الوقت من هنا و رايح و أكتبه لكم باذن الله .
و جزيت خيرا مثله يا حبيبتي , و أشكرك من كل قلبي .
أختي الحبيبة أم عمر الشورة ,
ربنا يكرمك يارب يا حبيبتي , و الله فرحتيني بالدعاء الجميل , يارب يجعله من نصيبنا جميعا اللهم أمين .
و بألف هنا و شفا على عيونك حبيبتي الكيكة .
و بالنسبة لمدة الخبز و و الله عنك حق بس بصراحة أنا نادرا لما أحسب الوقت , لكن أعدك باذن الله أن أحسب الوقت من هنا و رايح و أكتبه لكم باذن الله .
و جزيت خيرا مثله يا حبيبتي , و أشكرك من كل قلبي .
#122
تاريخ المشاركة 08 August 2004 - 12:33 AM
,اختي مسلمة شكرا لك ,جربت اكيكة بالزبادي فعلا فائقة الطراوة وجربة فطيرة التفاح لاسف طلعة قاسية ما عرفت من شو, وكل وصفة تضعينها انت والاخت ام اسماعيل على طول بعملها لاني عارفة انها100/100.
#123
تاريخ المشاركة 08 August 2004 - 01:05 AM
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
حبيبتي أم أدم , دا شرف ليه الكلام اللي بتقوليه ده , الله يخليك و يبارك فيك حبيبتي .
بس غريبة أوي , كيكة التفاح بالذات كل البنات اللي ردوا عليه عملوها و طلعت حلوة معاهم , مش عارفة الغلط فين , يمكن يكون الكوب اللي استخدمتيه كبير !!!بس حتى لو كبير طالما كل المقادير بيه مش هتفرق .
أنا أسفة حبيبتي مش عارفة أقول لك !!!! تكوني نسيتي تحطي عصير البرتقال!!!
عموما , أنا بأشكرك على ذوقك , جزاك الله كل الخير.
حبيبتي أم أدم , دا شرف ليه الكلام اللي بتقوليه ده , الله يخليك و يبارك فيك حبيبتي .
بس غريبة أوي , كيكة التفاح بالذات كل البنات اللي ردوا عليه عملوها و طلعت حلوة معاهم , مش عارفة الغلط فين , يمكن يكون الكوب اللي استخدمتيه كبير !!!بس حتى لو كبير طالما كل المقادير بيه مش هتفرق .
أنا أسفة حبيبتي مش عارفة أقول لك !!!! تكوني نسيتي تحطي عصير البرتقال!!!
عموما , أنا بأشكرك على ذوقك , جزاك الله كل الخير.
#124
تاريخ المشاركة 08 August 2004 - 08:30 PM
تسسسسسسسلم ايديك والله انتي قدها وقدود
الله يجزيكي كل خير عملك لكيكةالاخت مسلمه مبادره تشكرين عليها
لم تمر مرور الكرام
#125
تاريخ المشاركة 08 August 2004 - 08:34 PM
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
حبيبتي الجميلة أمل ,
ما فهمت قصدك حياتي , كلامك ده لي أنا و الا لأم أدم .
أعذريني أصلي فهمي تقيل حبتين .
و عموما , شكرا لك على أي حال , مجرد دخولك يسعدني يا قمري أنا .
حبيبتي الجميلة أمل ,
ما فهمت قصدك حياتي , كلامك ده لي أنا و الا لأم أدم .
أعذريني أصلي فهمي تقيل حبتين .
و عموما , شكرا لك على أي حال , مجرد دخولك يسعدني يا قمري أنا .