Change
عدنا من جديد فهل من مرحب
تمت كتابته بواسطة
بلسم القلوب
, Apr 06 2014 02:14 AM
#1
تاريخ المشاركة 06 April 2014 - 02:14 AM
#2
تاريخ المشاركة 06 April 2014 - 10:10 AM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
مرحبا اختى فى الله بلسم القلوب سعيدة جدا برجوعك
يارب عقبال رجوع الاخوات
مرحبا اختى فى الله بلسم القلوب سعيدة جدا برجوعك
يارب عقبال رجوع الاخوات
#3
تاريخ المشاركة 06 April 2014 - 03:54 PM
جميعنا ياغالية نصافح بمحبة مرحبات
وهل أحلى من عودتكِ إلينا
وهل أحلى من عودتكِ إلينا
كان الثلج قبل اليوم عنوان فرح
كان ملعباً لطفولة فينا
متنفسنا كلما طال علينا الشتاء
لكنه اليوم
كفن أبيض كبير
مجرد كفن...
#4
تاريخ المشاركة 07 April 2014 - 11:34 PM
#5
تاريخ المشاركة 09 April 2014 - 02:59 AM
أهلا وسهلا ومليون مرحب غاليتي بلسم
توقعت ياخذني العنوان لواحة الترحيب
ماشاء الله منظر ولا احلى
ودي
#6
تاريخ المشاركة 09 April 2014 - 11:16 PM
#7
تاريخ المشاركة 09 April 2014 - 11:28 PM
المقادير
5 بيضات
كوب سكر
كوب وربع دقيق
فانيليا
معلقة محسن كيك جيل ودى سر جاتوهات المحلات
الطريقة نضرب البيض بالمضرب مع الفانيليا والسكر واالمحسن ضربا مبرحا
هههههن حلوة مبرحا دى
وبعدين نضيف الدقيق ونقلب بشويش بمعلقة خشب من فوق لتحت ونضيف الدقيق على مراحل مش دفعة واحدة
وندخله فرن متوسط170
ملاحظات البيض لازم يكون بدرجة حرارة الغرفة يعنى يطلع من الثلاجة قبل الشغل بنص ساعة ونشغل الفرن اول مانبتدى الشغل ونحط الصاج فى نص الفرن
ودمتم سالمين
وطبعا التزيين اختيارى
5 بيضات
كوب سكر
كوب وربع دقيق
فانيليا
معلقة محسن كيك جيل ودى سر جاتوهات المحلات
الطريقة نضرب البيض بالمضرب مع الفانيليا والسكر واالمحسن ضربا مبرحا
هههههن حلوة مبرحا دى
وبعدين نضيف الدقيق ونقلب بشويش بمعلقة خشب من فوق لتحت ونضيف الدقيق على مراحل مش دفعة واحدة
وندخله فرن متوسط170
ملاحظات البيض لازم يكون بدرجة حرارة الغرفة يعنى يطلع من الثلاجة قبل الشغل بنص ساعة ونشغل الفرن اول مانبتدى الشغل ونحط الصاج فى نص الفرن
ودمتم سالمين
وطبعا التزيين اختيارى
#8
تاريخ المشاركة 11 April 2014 - 10:30 PM
هلا بك بلسم نورتي الواحه بطلتك الحلوة
امممممم
تسلم الأيادي روعه الكيكه
امممممم
تسلم الأيادي روعه الكيكه
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
اللهم صلِ وسلم على سيدنا محمد وعلى آله وصحبه وسلم