المقادير:
½ كيلو حبات بطاطس متوسطة
¼ كيلو سوسيس مقطع شرائح
كوب جبنة شيدر مبشورة
ملعقة كبيرة بابريكا
¼ كوب زبد
ملح وفلفل
الطريقة:
1- حطي حلة فيها ميه على النار وفيها ملح وفلفل وسيبهيا تغلي، وحطي فيها البطاطس سليمة لمدة دقيقتين فقط.
2- طلعي البطاطس وسيبيها تبرد، وافتحيها نصفين بالطول وجوّفيها، وادهنيا بالزبدة.
3- خدي قلب البطاطس اللي طلع وحطي عليه كل المكونات، وقلبيهم، واحشي بيهم البطاطس.
4- دخلي البطاطس في الفرن لمدة 5 إلى 10 دقائق وخرجيها وقدميها.. وبالهنا والشفا.